Webdesign agency Udesite

Webdesign met
een antwoord

Een professionele website of webshop laten bouwen roept uiteraard wel wat vragen op. Wij hebben de belangrijkste, meest gestelde voor jou opgesomd in onze FAQ!

Toch nog een vraag? Stel ze gerust.

De kost om een website te laten maken bestaat altijd uit twee delen: een jaarlijkse accountkost en een eenmalige ontwikkelkost. De jaarlijkse kost is afhankelijk van het pakket dat jij kiest. Is de website meertalig? Wil je graag een webshop laten maken? Hoeveel producten wil je dan online verkopen? Dat zijn vragen die een impact hebben op de jaarlijkse kost. De eenmalige kost is uiteraard afhankelijk van de gevraagde functionaliteiten en specificaties.

Zoals je wellicht wel weet, is een mobielvriendelijke website vandaag een must. Er zijn achter de schermen nog heel wat andere zaken die ingericht worden zodat jouw website optimaal kan scoren. Deze verschillende technische vereisten hebben vaak een impact op SEO (Search Engine Optimization). Enorm belangrijk om hier dus de juiste dosis aandacht aan te besteden.

CMS staat voor Content Management System. Dit zijn systemen die een gebruiker in staat stellen om op een eenvoudige manier inhoud zoals tekst en afbeeldingen op een website of online platform aan te passen.

Onze websites en webshops worden opgebouwd met behulp van SiteManager. Bij ieder project voorzien we een training zodat ook jij zelf de nodige aanpassingen kan doen aan jouw online verhaal. Is nieuwe technologie niet echt jouw ding? Udesite staat klaar om jou de nodige ondersteuning te geven.

Een webshop pakket is onder andere afhankelijk van het aantal producten dat je wilt verkopen. De minimumhoeveelheid is 10. Vervolgens heb je een pakket van 100 producten, eentje van 2500 en een onbeperkt aantal producten. Het leuke is dus dat je heel klein kan starten en op elk moment kan bijsturen.

Zonder twijfel! Het aantal talen is onbeperkt. Per taal heb je zelfs de mogelijkheid om pagina's en bouwblokken onzichtbaar te plaatsen, op die manier kan je jouw project optimaal instellen per taal. Let wel op: de jaarlijkse prijs voor een website in meerdere talen ligt hoger dan voor een standaardpakket.

Het CMS, dat Udesite gebruikt, is beschikbaar in de cloud. Dit wilt zeggen dat je vanop iedere locatie jouw website kan aanpassen. De enige vereiste is natuurlijk wel dat je een internetverbinding nodig hebt. Loop je ergens vast of lukt het niet om jouw aanpassingen correct door te voeren? Udesite staat klaar om te helpen.

Dat kan zeker en vast. Hiervoor werken we met databases. Elke fiche in een database genereert automatisch een tegeltje op de website waar bezoekers op kunnen doorklikken naar een detailpagina. Die detailpagina ziet er altijd quasi identiek uit, maar kan wel variëren naargelang het database item. Een groot voordeel aan databases is dat er geen pagina per item moet aangemaakt worden, snelheid is hier dus zeker een troef.

Om jou ideaal op weg te helpen met blogging werken we met een blogdatabase. Elke fiche in een database genereert automatisch een nieuwstegeltje op de website waar bezoekers op kunnen doorklikken naar een detailpagina. Die detailpagina ziet er altijd quasi identiek uit, maar kan wel variëren naargelang het nieuwsbericht. Een groot voordeel aan databases is dat er geen pagina per item moet aangemaakt worden, snelheid is hier dus zeker een troef. Bekijk ook zeker even een Storychief integratie, hiermee kan je vanuit één centraal platform al jouw communicatiekanalen voeden.

Absoluut! Vanuit het beheerplatform waarmee je jouw webshop voedt, kan je connecteren naar Facebook & Instagram. Verkopen op meerdere kanalen vanuit één centraal platform wordt dus echt heel eenvoudig.

Er zijn heel wat tools die jou kunnen helpen in het winnen van tijd. Project management, meeting tools, CRM-systemen, online reservatie, ... Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Bij bijna iedere partij waar je domeinhosting kan afnemen, heb je de mogelijkheid om een e-mailadres te registreren. De kost hiervoor is afhankelijk van de partij die jij kiest. Udesite kan jou hierin ook op weg helpen, wij configureren dit e-mailadres in een e-mail client naar keuze (Outlook, Gmail, ...). Vraag er dus gerust naar.

Wat betekent CMS? CMS staat voor Content Management System. Dit systeem zorgt ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt. Jouw website beheren, zelf teksten en afbeeldingen wijzigen, nieuwe pagina's aanmaken, ... Het zit er allemaal in!

Wil jij een online verhaal dat werkt?

We gebruiken een aantal vaste pijlers bij de aanpak van onze projecten. Dat betekent uiteraard niet dat ieder project hetzelfde is, integendeel! We werken steeds een voorstel op maat uit. Eentje dat past bij uw noden en behoeften.

Samen starten, ontwikkelen en optimaliseren we jouw online visibiliteit.

Het logo van webdesign agency Udesite bestaat uit een grote U die ietwat abstract voorgesteld wordt. Deze versie is in het wit omdat deze op een donkere achtergrond gebruikt wordt.
We gaan heel graag in gesprek met jou. Aarzel dus zeker niet om ons een vraag te stellen. Je kan bellen, mailen of een afspraak inplannen.You decide:).

Volg ons

BE 0794.810.476