Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Online verkopen

Wil jij graag online verkopen met strategie? Een goede basis met toekomstperspectief is bij e-commerce absoluut noodzakelijk. Daarom werken wij graag op lange termijn samen om jouw verhaal optimaal te laten groeien.

Jouw voordeel!

Social selling

Verkopen vanuit één centraal platform

Wist je dat je ook kan verkopen via Facebook en Instagram? Vanuit één centraal platform beheer jij jouw e-commerce verhaal en wordt alles meteen doorgezet naar jouw website en die social media kanalen.

Ben je niet volledig thuis in de wereld van social media? Geen probleem! Wij helpen je graag op weg. Samen staan we sterk.

Wij kijken vooruit

Actueel en schaalbaar

De wondere wereld van e-commerce staat niet stil. Iedere dag wijzigen er wel zaken. Commerciële functionaliteiten, de wetgeving, hoe Google naar jouw website kijkt, ... Dat bieden wij jou aan in een all-in one pakket. We bouwen voor jou een webshop die actueel blijft, een online verhaal dat meegroeit met jouw wensen en verwachtingen.

Je kan trouwens al starten met een pakket van 10 producten. Bovendien kan je eenvoudig uitbreiden op het moment dat dit nodig is. Geen onnodige kosten en een optimaal rendement voor jouw online winkel!

Werken met statistieken

Want cijfers werken nu eenmaal

Een webshop opstarten gaat samen met een goed doordachte strategie. De juiste inzichten over jouw webshop leiden tot het nemen van concrete, juiste beslissingen. Deze monitoren we aan de hand van dashboards, eenvoudig en to the point!

Daarnaast geloven we heel sterk in een e-commerce verhaal dat niet enkel gericht is op het verkopen van producten. Een informatief luikt zorgt ervoor dat jij jouw potentiële doelgroep kan inspireren. Een platform waar jouw eindklant centraal staat en ze meer kunnen doen dan enkel het aankopen van producten.

Niet enkel mobielvriendelijk

Responsive webdesign

Wist je dat een website gericht op particulieren in bijna 65% van de gevallen via een smartphone bekeken wordt? Het is dus ondenkbaar dat jouw website niet responsive zou zijn. Wij mikken op een ideale gebruikerservaring op alle toestellen. Gegarandeerd!

Daarnaast vinden we design gewoon enorm belangrijk. Een mooi platform dat jouw potentiële klanten uitnodigt om te kopen, dat willen we samen bereiken.

Jouw eerste versie?

We plannen een overleg in en brengen de uitwerking van jouw website graag heel gedetailleerd en transparant in kaart. Het volledige voorstel wordt afgestemd op jouw wensen en verwachtingen.

We werken met een vaste prijszetting. Onaangename verrassingen op het einde van de rit, daar doen we niet aan mee.

Stuur een bericht