Webdesign agency Udesite

Project in de kijker

Telecom en energie in Kortrijk? Meet Connect2C!

Connect2C

Voor Connect2C gingen we all the way. We hebben niet alleen gezorgd voor een nieuwe naam, maar ook voor het uitstippelen van een sterke merkidentiteit, het maken van fotoreportages, het schrijven van duidelijke teksten en het ontwikkelen van een op maat gemaakte website. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we zelfs een exclusief interview gehad met niemand minder dan Patrick Lefevere.

Portfolio

Yonex

Een webshop gekoppeld aan een ERP-pakket voor één van de grootste tennismerken ter wereld? Voor Yonex uit Aartselaar bouwden we dit pareltje. Bovendien zijn we op dit moment aan de slag met een tweede omgeving voor Molten.

Payworld Belgium

Payworld is een platform dat betaaloplossingen biedt aan handelaars, horeca, medische beroepen en bedrijven. Wij ontwierpen de website en voorzien ook een maandelijks contentplan. Een mooi project met een knap resultaat.

Quality Gardens

Groenaanleg en onderhoud voor exclusieve domeinen. Nick van Quality Gardens zorgt ervoor en straalt dat graag uit via zijn website. Bovendien zorgden we voor een sterk staaltje fotografie en copywriting.

DLC Advocaten

Voor DLC Advocaten ontwikkelden we een informatieve en sterke website die de professionaliteit en expertise van dit advocatenkantoor weerspiegelt. Bovendien zorgden we voor fotografie en een uitgebreid overzicht van hun expertises.

Pevabo Construct

Bij Pevabo Construct uit Sint-Niklaas werken een 20-tal gemotiveerde medewerkers iedere dag aan stijlvol schrijnwerk. Daar hoort een frisse, stijlvolle website bij en daar zijn we in alle bescheidenheid zeker in geslaagd.

Kast24

Interieurkasten op maat, dat vraagt om een pixel perfect design. Een strak, clean ontwerp waar de foto's het woord voeren. Dat was de doelstelling voor Kast24 en wat zijn we trots op dit resultaat.

Wil jij ook graag online zijn op een professionele manier?

Het logo van webdesign agency Udesite bestaat uit een grote U die ietwat abstract voorgesteld wordt. Deze versie is in het wit omdat deze op een donkere achtergrond gebruikt wordt.
We gaan heel graag in gesprek met jou. Aarzel dus zeker niet om ons een vraag te stellen. Je kan bellen, mailen of een afspraak inplannen.You decide:).

Volg ons

BE 0794.810.476