Webdesign agency Udesite

Project in de kijker

Efficiënt wagens verkopen via meerdere kanalen

Autogarage Vernaillen

In het verhaal van Vernaillen zijn we natuurlijk ook op zoek gegaan naar efficiëntie. Een meerwaarde creëren in de dagelijkse werking en een online strategie die vlekkeloos aansluit bij de globale werkmethodiek. Dat is de doelstelling.

"Het draait om efficiëntie en de ambitie om samen te groeien. Vooruitgaan en evolueren om zo een digital car dealer te worden."

Portfolio

Future Services
Een specialist in onshore en offshore services op moeilijk bereikbare plaatsen, daar hoort een clean website bij.
NinoFashion
Udesite ondersteunde NinoFashion in het doorvertalen van een topverhaal naar een online omgeving. Een winkel met stijl, daar houden we van!
De Roze Prikballon
Het taboe rond IVF doorprikt en een samenwerking waar we trots op zijn. Een leuke onepager en je kan het boek zelfs online bestellen.
Eco-cado

Op zoek naar ecologische geschenkpakketten? Eén adres, Eco-cado. Laat je verrassen door een duurzaam aanbod.

Decolvenaere
Een stoer design met een overzicht van de houtsoorten, een toffe over ons pagina en een teamoverzicht in drie talen? Dat is houtimport Decolvenaere!
Ismana
Ismana zorgt voor een professionele begeleiding. Individuele coaching op maat of een bedrijfscoaching om jouw team om te vormen naar een sterke, geoliede machine!
Alfamet
Het recyclagepark in Dendermonde en ver daarbuiten. Economisch en ecologisch recycleren, daar zegt Udesite geen neen tegen!
Relaxatietherapie Gaëlle
Relaxatietherapie voor volwassenen en kinderen. Naast de website kan je ook zelf je afspraak boeken, handig toch?
Kine Saelens
Een comfortabel en pijnloos leven? Cynthia Saelens helpt jou op weg met een geschikte behandeling om zo een optimaal resultaat te bekomen.

Wil jij ook graag online zijn op een professionele manier?

Het logo van webdesign agency Udesite bestaat uit een grote U die ietwat abstract voorgesteld wordt. Deze versie is in het wit omdat deze op een donkere achtergrond gebruikt wordt.
We gaan heel graag in gesprek met jou. Aarzel dus zeker niet om ons een vraag te stellen. Je kan bellen, mailen of een afspraak inplannen.You decide:).

Volg ons

BE 0720.875.393