Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Een website laten maken?

Ben jij op zoek naar online aanwezigheid? Jouw verhaal verandert voortdurend en het is cruciaal om jouw communicatie hierop af te stemmen. Samen gaan we op zoek naar vernieuwing, flexibiliteit en groei.

Wat mag je verwachten?
Gebruiksvriendelijk CMS

Schrijf jouw eigen verhaal

CMS staat voor Content Management System. Dit systeem zorgt ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt. Jouw website beheren, zelf teksten en afbeeldingen wijzigen, nieuwe pagina's ontwerpen, ... Het kan allemaal!

Ben je toch niet volledig thuis in de wereld van online? Geen probleem! Wij helpen graag in dit proces. Samen staan we sterk.

Wij kijken vooruit

Actueel en toekomstgericht

De wondere wereld van websites staat niet stil. Iedere dag wijzigen er wel zaken. Programmeertaal, de wetgeving, hoe Google naar jouw website kijkt, ... Dat bieden wij jou aan in een all-in one pakket. We bouwen voor jou een website die actueel blijft, eentje dat meegroeit met jouw wensen en verwachtingen.

Transparant en duidelijk

En niet alleen qua budget

Udesite betekent dat jij moet kunnen beslissen over jouw online verhaal. Daarom vinden we transparante en duidelijke communicatie enorm belangrijk.

Ook onze prijszetting is overzichtelijk en uitgebreid gedocumenteerd. Zo weet jij op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen.

Mobile first!

Responsive webdesign

Wist je dat een website in bijna 70% van de gevallen via een smartphone bekeken wordt? Het is dus ondenkbaar dat jouw website niet responsive zou zijn. Wij mikken op een ideale gebruikerservaring op alle toestellen. Gegarandeerd!

Daarnaast vinden we design gewoon enorm belangrijk. Een mooi platform dat jouw potentiële klanten uitnodigt om jouw verhaal te lezen, dat willen we samen bereiken.

Referenties

Jouw eerste versie?

We plannen een overleg in en brengen de uitwerking van jouw website graag heel gedetailleerd en transparant in kaart. Het volledige voorstel wordt afgestemd op jouw wensen en verwachtingen.

We werken met een vaste prijszetting. Onaangename verrassingen op het einde van de rit, daar doen we niet aan mee.

Stuur een bericht