Webdesign agency Udesite
Udesite als SiteManager agency

SiteManager
CMS-systeem

SiteManager is een WYSIWYG (What You See Is What You Get) platform. Het is beschikbaar in de cloud, dit betekent dat het vanop verschillende locaties toegankelijk is van zodra je een internetverbinding hebt.

Het Content Management System van SiteManager is een platform dat gebruikers in staat stelt om zelf inhoudelijke aanpassingen (bv. tekst / afbeeldingen) door te voeren aan hun website. Het beheer verloopt vanuit een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles zeer visueel en overzichtelijk is.

Waarom kiest Udesite voor SiteManager?

SiteManager is een product van Belgische bodem en is de laatste jaren enorm gegroeid. Ze ondersteunen tal van Belgische agencies die websites bouwen voor hun eindklanten. Ze werken aan de juiste ontwikkelingen op vlak van online marketing en aanwezigheid. Daarnaast is het beheersysteem gewoon enorm gebruiksvriendelijk. De klanten van Udesite zijn in staat om zelf hun verhaal van A tot Z te beheren. Zo kan Udesite de focus leggen op wat er echt toe doet en dat is samen groeien.

Hulp nodig?

Met meer dan 60 projecten op de teller hebben we de ervaring en expertise in huis om jouw online verhaal te lanceren. Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je verder te helpen.

Het logo van webdesign agency Udesite bestaat uit een grote U die ietwat abstract voorgesteld wordt. Deze versie is in het wit omdat deze op een donkere achtergrond gebruikt wordt.
We gaan heel graag in gesprek met jou. Aarzel dus zeker niet om ons een vraag te stellen. Je kan bellen, mailen of een afspraak inplannen.You decide:).

Volg ons

BE 0794.810.476