Webdesign agency Udesite
TOYOTA DEALER VERNAILLEN UIT NINOVE

Een website voor een autogarage

Vernaillen zag in 1971, als onafhankelijke autogarage, het licht. Na een aardige start werd twee jaar later de officiële overstap gemaakt naar een erkend Toyota-dealership. Het was pas in 1981 dat Vernaillen verhuisde naar hun huidige locatie in Ninove. Jaar na jaar groeit Vernaillen en bouwen ze de stevige reputatie op van familiebedrijf die ze vandaag nog steeds uitstralen.

Ze verkopen niet enkel wagens, maar zetten daarnaast ook graag in op de lange termijn. Je kan bij hen terecht voor onderhoud, extra advies en allerlei on-the-road accessoires.

De opstart

April 2021. Vernaillen en Udesite zitten voor de eerste keer rond tafel. Tijdens zo een kennismaking komen allerlei facetten aan bod.

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de website een verlengde wordt van de reputatie die Vernaillen vandaag heeft? Welke problemen bestaan er vandaag in jullie processen? Hoe kan het salesteam eenvoudig wagens publiceren op de website zonder te moeten nadenken over design en visuals? En hoe zorgen we ervoor dat Vernaillen een grotere online aanwezigheid heeft?

Samen brengen we het volledige project in kaart zodat we oplossingen op maat kunnen definiëren.

Wat waren nu eigenlijk de belangrijkste pijnpunten?

Online verkopen is bijna niet mogelijk zonder de grote partijen op de markt.

Nergens vinden we een actueel overzicht terug van beschikbare wagens.

Er is eigenlijk geen online verkoopskanaal aanwezig.

Het is omslachtig om nieuwe wagens online te publiceren.

Oplossingen

Een website laten maken betekent bij Udesite altijd dat we samen met de klant een basis neerzetten om in de toekomst verder op te bouwen. In het verhaal van Vernaillen zijn we natuurlijk ook op zoek gegaan naar efficiëntie. Een meerwaarde creëren in de dagelijkse werking en een online strategie die vlekkeloos aansluit bij de globale werkmethodiek. Dat is de doelstelling.

"Het draait om efficiëntie en de ambitie om samen te groeien. Vooruitgaan en evolueren om zo een digital car dealer te worden."

 

We gaan heel graag in gesprek met jou. Aarzel dus zeker niet om ons een vraag te stellen. Je kan bellen, mailen of een afspraak inplannen.You decide:).

Volg ons

BE 0720.875.393