Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
THERE'S A NEW AGENCY IN TOWN

Webdesign
met service

Omdat we vinden dat jij de auteur moet kunnen zijn van jouw online verhaal. Dat is de reden waarom Udesite is opgericht. We ontwikkelen online projecten die aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen.
Dat is onze filosofie, altijd.

Jij beslist over jouw online verhaal

Daarbij zetten we voor de volle 100% in op een constructieve en duurzame samenwerking met jou. We starten met een basis die toekomstperspectief biedt. Een flexibel, mooi platform dat meegroeit met jouw bedrijf. Kortom, webdesign met pit.

Proactief

Meedenken in jouw verhaal en opportuniteiten aanreiken waar dat mogelijk is.

Flexibiliteit

Snel kunnen schakelen en inspelen op kansen die zich voordoen.

Communicatie

Heldere en transparante communicatie om alles in goede banen te leiden.

Het begin van Udesite

Andere bedrijven ondersteunen met hun online verhaal, dat is de doelstelling van Udesite.
Thomas De Smet - oprichter Udesite
Hoi, ik ben Thomas! In april 2019 startte ik met Udesite. Het doel? Bedrijven ondersteunen in hun online visibiliteit. Met een achtergrond als online projectmanager en data analist besloot ik ook meteen om mijn diensten niet enkel te richten op online aanwezigheid, maar ook op de groei en evolutie van een online verhaal.
Een website moet gewoon werken en rendabel zijn. Ik kijk bij ieder project dus altijd heel erg uit naar het vervolg. Samen evalueren we wat beter kan en dit optimaliseren we meteen.

Samen starten, ontwikkelen en optimaliseren we jouw online visibiliteit.